logo
VÁSÁROLJ JEGYET

A FESZTIVÁLRÓL


A torockói Double Rise fesztivál Erdély első olyan magyar összművészeti kezdeményezése, ahol négy nap alatt, közel tucatnyi helyszínen, több mint száz programon vehetsz részt. Itt találkozhatsz a legtrendibb magyar zenekarokkal, és ugyanitt találod meg az underground művészek legjobbjait is. Zene és színház, irodalom és slam poetry, borudvar és táncház. Mámor és szerelem. És buli addig, míg mindkét Nap feljön az égre!

4

NAP

Június 30-tól július 3-ig áll a bál a Székelykő lábánál. Ha pihenni jönnél, azt is tudsz, de jobban teszed, ha nem maradsz le semmiről!

10+

HELYSZÍN

A legnagyobb zenekaroknak teret adó nagyszínpad mellett számos alternatív helyszín várja a fesztiválozókat. Borudvar, táncház, jazz és partysátor, és még sok-sok más!

100+

PROGRAM

A nagy koncerteken kívül folyamatosan zajlik az élet a fesztivál minden zugában. A részletes programot hamarosan közzétesszük!

No Schedule Details

FELLÉPÕK

A fellépők kiválasztásakor számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legszélesebb kívánságlistát tudjuk kiszolgálni, nem feledve azt, hogy a rendezvény alapvető célja, hogy fogyasztható – de minőségi kultúrával szolgálja közönségét. Fogadjátok szeretettel a Double Rise eddig bejelentett fellépőit. Kövessétek oldalunkat, mert egyre többen lesznek!

  • Berecz István

    Buda Folk Band

    Dj Lotfi Begi

  • Góbé zenekar

    Odett

    Szalonna és bandája

Berecz István
A 2012-es Kárpát-medencei népzenei és néptáncos tehetségkutató,a Fölszállott a páva szólótánc kategóriájának nyertese, Berecz István Aranysarkantyús táncos lesz a Double Rise Folk-udvarának egyik házigazdája. "Fontos, hogy legyenek táncházak, élő zene, élő mulatság ami közösséget épít.. A táncház a testet-lelket építi, ha ez másnap nem is érzik..."
Buda Folk Band
A Buda Folk Band tagjai gyerekkoruktól kezdve foglalkoznak a magyar és más kelet-európai népek zenei hagyományával. A népzene mellé más zenei műfajokból is szívesen merítenek gondolatokat, így hozván létre egy sajátos, ugyanakkor rendkívül színes zenei vegyületet.
Dj Lotfi Begi
Lotfi Behnam - a Compact Disco egyik alapító tagja, számos magyar énekessel dolgozott már együtt, most Torockón pörgeti a kedvenceiteket!
Góbé zenekar
A Góbé zenekar 2007 őszén alakult Budapesten, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolába négy diákjából. A Góbé tagjainak szándéka, hogy divatba hozzák a népzenét, új és mindenki számára közérthető és élvezhető formában.
Odett
Odett - fiatal korához képest egyre gazdagabb - munkásságát a szenvedély és a finomság, a hangos-harsány és a lírai dalok kettőssége, párhuzamos jelenléte jellemzi... Először Erdélyben a Double Rise-on!
Szalonna és bandája
A Magyar Állami Népi Együttes kísérőzenekaraként világot látott csapat, idén nyáron Torockón, a Double Rise FolkUdvarában koncertezik, majd húzza a talpalávalót egészen hajnalig! :)

JEGYEK

Arra törekszünk, hogy a Double Rise fesztivál elérhető legyen minden művészet- és zenekedvelő számára, aki kíváncsi arra, hogy mit is jelent négy napot egy összművészeti fesztiválon tölteni. Az elővételes jegyeket, bérleteket június 29-ig lehet megvásárolni a Double Rise Fesztiválra.

TICKETS


See what you get during the event. Lorem ipsum dolor sit amet, ne soluta nemore eripuit sed.

No Packages

HELYSZÍN

A Double Rise fesztivál Erdély szívében, a Fehér megyei Torockón és környékén található. Egy olyan vidéket szerettünk volna, amely méltó otthont tud adni a legcsodálatosabb művészeknek és a legkirályabb közönségnek. Ahol szeretik a kirándulókat, és ahol a legnagyobb látványelemet maga a természet adta.

gallery

line