logo
VÁSÁROLJ JEGYET

A FESZTIVÁLRÓL


A torockói Double Rise fesztivál Erdély első olyan magyar összművészeti kezdeményezése, ahol négy nap alatt, közel tucatnyi helyszínen, több mint száz programon vehetsz részt. Itt találkozhatsz a legtrendibb magyar zenekarokkal, és ugyanitt találod meg az underground művészek legjobbjait is. Zene és színház, irodalom és slam poetry, borudvar és táncház. Mámor és szerelem. És buli addig, míg mindkét Nap feljön az égre!

4

NAP

Június 30-tól július 3-ig áll a bál a Székelykő lábánál. Ha pihenni jönnél, azt is tudsz, de jobban teszed, ha nem maradsz le semmiről!

10+

HELYSZÍN

A legnagyobb zenekaroknak teret adó nagyszínpad mellett számos alternatív helyszín várja a fesztiválozókat. Borudvar, táncház, jazz és partysátor, és még sok-sok más!

100+

PROGRAM

A nagy koncerteken kívül folyamatosan zajlik az élet a fesztivál minden zugában. A részletes programot hamarosan közzétesszük!

No Schedule Details

FELLÉPÕK

A fellépők kiválasztásakor számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legszélesebb kívánságlistát tudjuk kiszolgálni, nem feledve azt, hogy a rendezvény alapvető célja, hogy fogyasztható – de minőségi kultúrával szolgálja közönségét. Fogadjátok szeretettel a Double Rise eddig bejelentett fellépőit. Kövessétek oldalunkat, mert egyre többen lesznek!

  • Whisperlblast

    Margaret Island

    Baricz Gergő

  • Kerekes Band

    Jazzybirds

    Magashegyi Underground

Whisperlblast
A zenekar stílusa a modern rock zenébe gyökerezik, mára már külföldön és itthon is ismerik dalaikat: 2013­ -ban már a németországi Local Heroes Europe Award döntőjében képviselték Romániát.
Margaret Island
A Margaret Island zenekar – Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint – triója az egyik legsikeresebb pályakezdő zenekar jelenleg a magyarországi könnyűzenei palettán. Ők a Cseh Tamás Program első győztesei és 2015 nyarán már az összes nagy magyar zenei fesztivál színpadán remekeltek. Idén a Double Rise vendégei lesznek!
Baricz Gergő
Gergő a 2011-es X-Faktor című műsor 3. helyezettjeként végzett. Már korábban is zenélt kocsmákban, különböző zenekarokkal. 2012-ben jelent meg első önálló albuma, a Némán állni.
Kerekes Band
A Kerekes Band zenei betyárjai egy fantasztikus zenai utazásra viszik a közönséget a Double Rise nagyszínpadán Torockón, június 30. és július 3. között.   
Jazzybirds
„A »jazzybirds« (Avibus Popularis Musica) magyarul dzsesszmadarak, a hetedik, és egyben a legnagyobb kontinens, Szinkópia sziklás csúcsain fészkelnek. Nincs nagyobb élmény, mint esténként egy pohár félszáraz alsóciszdúri vörösbor mellett a jazzybirds énekét hallgatni, hamarosan Torockón!
Magashegyi Underground
A Magashegyi Undergorund jelenleg az egyik legmenőbb magyar alternatív rock együttes. Kisebb kihagyásokkal 12 éve zúzzák a magyar zenei prérin. Idén nyáron pedig a Székelykő hegyvonulatát perdítik táncra Torockó határában!

JEGYEK

Arra törekszünk, hogy a Double Rise fesztivál elérhető legyen minden művészet- és zenekedvelő számára, aki kíváncsi arra, hogy mit is jelent négy napot egy összművészeti fesztiválon tölteni. Az elővételes jegyeket, bérleteket június 29-ig lehet megvásárolni a Double Rise Fesztiválra.

TICKETS


See what you get during the event. Lorem ipsum dolor sit amet, ne soluta nemore eripuit sed.

No Packages

HELYSZÍN

A Double Rise fesztivál Erdély szívében, a Fehér megyei Torockón és környékén található. Egy olyan vidéket szerettünk volna, amely méltó otthont tud adni a legcsodálatosabb művészeknek és a legkirályabb közönségnek. Ahol szeretik a kirándulókat, és ahol a legnagyobb látványelemet maga a természet adta.

gallery

line